top of page
INFUBAR drop.png

MBR ROSE QUARTZ TREATMENT

The cooling hydration with RoseRelax MBR® products provides perfect relaxation for those ladies who may not be able to use a facial treatment or massage due to some minor cosmetic procedure, but would like to hydrate their skin as much as possible, make the results last longer and relax a little in the meantime.

The luxury medical cosmetics brand MBR® has developed its serums and masks specifically for this purpose, to maximally support the reduction of inflammation after interventions, to provide cell regeneration and long-lasting hydration in order to maintain a permanently beautiful skin. The treatment with the products of the MBR® medical cosmetic luxury brand is specifically designed to harmonize female energies, helps us relive our own femininity, soothes and creates mental balance. During the treatment, we treat our guests to a special rose quartz face massage and rose lemonade.

A kezelés során:

 1. Holisztikus „wellcome” érintésekkel teremtjük meg a harmóniát, hogy vendégünk teljesen ellazult állapotban fogadhassa a kezelést

 2. Dupla tisztítást végzünk nyugtató, hidratáló, összetevőket tartalmazó arctejjel távolítjuk el a sminket és szennyeződést a bőrről, majd egy frissítő, tisztító habmaszkot alkalmazunk.

 3. A mélytisztítást egy gyengéd enzimatikus szérummal végezzük, ami nem csak tökéletesen előkészíti a bőrt a további kezelésre, hanem támogatja a sejtek anyagcseréjét és optimalizálja a termékek felszívódását.

 4. Majd egy energetizáló, hidratáló hiarulon tonert simítunk a bőrbe, ami frissít és tökéletes alapot biztosít a következő hatóanyagok befogadására

 5. Ezután következik a Cell-Power Vital Serum, egy erős bőrkoktél a sejtek megújulására.

Növeli a felhámsejtek aktivitását. Különösen jól alkalmazható kozmetikai kezelésként a kollagéninjekciók kiegészítéséhez. Nedvességgel tölti fel a szöveteket, blokkolja a szabadgyököket, serkenti az oxigén szállítását a bőrben.

  6. Kilenc gyógynövény szinergiáját tartalmazó bőrregeneráló olajjal rózsakvarc masszázst végzünk.

  7. Mélyhidratáló hiarulon krémmaszkot helyezünk fel egy vitalizáló fátyolmaszkkal borítjuk.

  8. A maszk hatóideje alatt bőrfeszesítő krémmel végzett nyak-,váll-,karmasszázzsal oldjuk az izmokba zárt feszültséget.

  9. Tissue Activator - Bőrszövet aktiváló szérum következik, amely különösen alkalmas kozmetikai terápiaként a lézeres kezelések kiegészítésére is.

 • Fokozza a szövetképződést és az I, III és IV kollagén rostok képződését.

 • Biztosítja a kollagén rostok jobb tapadását és fenntartja a kollagén egyensúlyát.

 • Fokozza a nedvességvisszatartást és védi a szabad gyököket.

 • Javítja az elasztin szerkezetét.

 • Megemeli a bőrt és növeli annak rugalmasságát.

 • Látható bőrregenerációt eredményez.

  10. Kollagéntermelődést serkentő, vízmegkötő képességet növelő, mélytápláló krémet simítunk az arcra.

  11. Zárásként pedig finom textúrájú, kiemelkedően hatásos emulziókat simítunk a szem, az arc, majd az ajkak területére, melyek látványosan csökkentik a mimikai ráncokat és feszesebbé, simává varázsolják azt.

bottom of page