top of page
INFUBAR drop.png

THESERA L. ЛЕЧЕНИЕ

Неинвазивная процедура лифтинга со стимулирующими коллаген-индуцирующими волокнами, которые растворяются в коже.
theresa

A kezelés előnyei:

  • mélyen hidratálja a bőrt

  • volument ad a bőrnek a hidratáltság növelése által

  • egészséges ragyogást biztosít a bőr számára

  • javítja a bőr textúráját, tömörebb bőrt eredményez

  • a mélyebb rétegekbe zárja a nedvességet, így a hidratálás tartós marad

  • javítja a vérkeringést

  • élénkíti az arcszínt, amely üde és fiatalos kinézetet kap

  • kisimítja a finomabb, dehidratáltság okozta ráncokat

  • különleges élmény a vendégek számára, mivel a kezelés különleges textúrákkal és hatásokkal kényeztet

  • 4 lépcsős program: 1. sejtek megnyitása 2. aktiváló közeg megteremtése a sejtek számára 3. hidratálás 4. szigetelés – a vízvesztés megakadályozása, a nedvesség bőrben tartása

Milyen eredményt várhatunk a kezeléstől? 

A Thesera H kezelés esetén nem csak a hatásáról, hanem a kezelési metódusról és a kezelés során használt anyagokról is külön említést kell tenni, mivel mindent tekintetben nagyon különleges: nem csak a megszokott krémes-géles textúrákkal dolgozik, hanem ragacsos és habos állagokkal is, amely egyedi élményt ad a vendég számára.

A kezelés fókusza a bőr hidratálása, hiszen a szép, telt, egészséges bőr alapja a megfelelő hidratáltság. Alapvetően a bőrápolás alappillére, mégis szinte mindenkinek szüksége van extra hidratálásra. A megfelelően hidratált bőr rugalmas, telt, sima felszínű, üde színű és fiatalos megjelenésű, valamint a ráncok is később kezdenek megjelenni rajta. Jól hidratálni nem egyszerű feladat, nagy odafigyelést igényel. A nedvesség pótlása sokszor csak a bőr felszíni rétegeiben történik meg, ezért a hatás nem tartós, ezért tapasztaljuk például, hogy a hidratáló krém lemosását követően a bőr mégis száraz, húzódik. A nedvességet nem elég bejuttatni, mélyre kell eljutnia a tartós hatáshoz, illetve ott is kell maradnia. A Thesera H kezelés ebben segít, hiszen azon túl, hogy a bőr mélyebb rétegeit hidratálja, még pajzsot is képez a bőrben, hogy a nedvességet bent tartsa. Hatására a bőr vízháztartása kezelésről-kezelésre látványosan optimalizálódik és szemmel látható, kézzel tapintható eredményt érhetünk el.

A nem megfelelő hidratáltság felelős többek között a bőr öregedéséért és a bőr szárazságáért, a sötét foltok kialakulásáért és az arc egészséges színéért is. Az emberi test súlyának körülbelül 55-50%-át alkotja víz. Amennyiben ennek kétharmadát elveszítjük, az már életveszélyes állapotot jelent. A testben jelen lévő víz összefüggésbe hozható az öregedéssel, ezt bizonyítja, hogy a gyerekek testében több víz van, mint a felnőttekében. Ez azért van így, mert a sejtek az idő előrehaladtával elveszítik a vízmegtartó képességüket. 40 éves korunk környékén a bőrünknek nem csak a vízháztartás problémáival kell szembenéznie, hanem a zsírvesztéssel is, a bőr alatt található zsírrétegek lassan elfogyatkoznak és a bőr saját faggyútermelődése is szinte teljesen lecsökken, így kezdődik a ráncok elmélyülése. A folyamatot megállítani sajnos nem lehet, de lassítani igen, illetve csökkenthetjük a károkat a megfelelő esztétikai és kozmetikai kezelésekkel, kozmetikumokkal.

A képen látható milyen egy sejt, ami nem rendelkezik a megfelelő hidratáltsági szinttel, illetve milyen egy egészséges sejt, amely még nagyobb fokú vízmegtartó képességgel bír. 40 éves kor felett figyelhető meg igazán, hogy mennyivel kevesebb vizet képesek megtartani a sejtjeink, a bőr egyre látványosabban „esik össze”, a ráncok mélyülnek. Minél rosszabb a szervezetünk hidratáltsági szintje, annál látványosabb lesz a romlás.

 

 

1 kezelés időtartama: 65 perc

Ára: 50.000Ft / alkalom

bottom of page