top of page
INFUBAR drop.png

MELLIMPLANTÁTUM

Szinte minden hölgy dús, telt keblekről álmodik. Az álom nálunk valósággá válik!  Több mint 40 éves műtéti tapasztalattal Dr. Seffer István a legtapasztaltabb plasztikai sebészek egyike.
Image by philippe spitalier

Mellimplantátumot ajánlunk mindenkinek akinek kisméretű emlője esztétikai panaszokat és önbizalomhiányt okoz. 

Műtéti hátterünket egy neves klinika biztosítja, ahol luxus körülmények között szépülhetnek a páciensek. 

Minden operációt megelőz egy személyes konzultáció, ahol implantátumokkal szemléltetjük a méreteket és a páciens testi adottságait figyelembe véve választjuk ki együtt a megfelelő méretet és formát.

Ez kulcsfontosságú, hiszen az elégedettség egyik záloga a megfelelő implantátum. 

Ha túl vagyunk a fenti folyamaton akkor időpontot kell egyeztetni az operációra. Előtte további konzultációk szükségesek, mint a mell ultrahang, a vérvétel és az aneszteziológiai találkozó.

A műtét altatásban zajlik és egy éjszaka eltelte után a páciens otthonában lábadozhat. A teljes gyógyulási idő 6-8 hét, mely idő alatt speciális melltartót kell viselni.

A műtét kockázata az altatás, mely elhanyagolható. A vérvétel és az egyéb vizsgálatok nagyrészt kizárják a rejtett betegségeket.

 

Összességében megállapítható, hogy az mellimplantátum behelyezés minimális kockázattal jár, és az első kellemetlen napoktól eltekintve fájdalommentes eljárás.

bottom of page