top of page
INFUBAR drop.png

THESERA L. KEZELÉS 

Non-invazív lifting kezelés bőrbe olvadó stimuláló, kollagén indukciós szálakkal
theresa

A kezelés előnyei:

  • Biztonságos

  • Nincsenek mellékhatásai

  • Tű-és fájdalommentes

  • Látványos eredmény már az első kezelést követően

  • Fokozatos hatás a bőrbe olvadó szálaknak köszönhetően

  • 1 órás pihentető kezelés

  • Egyedülálló technológia

Milyen eredményt várhatunk a kezeléstől? 

Lifting hatású kezelés, a megereszkedett bőr feszesebb lesz. A vonalaink határozottabbak, kontúrosabbak lesznek. A bőr tömörsége növekszik. Kisimulnak a finomabb ráncok, a jelentősebb ráncok mélysége pedig fokozatosan csökkenni fog. 

A savak és a szálak stimulálják a bőr kollagén termelődését, ezáltal növekszik a bőr rugalmassága, sokkal feszesebb és tömörebb lesz. A pórusok összehúzódnak, a bőr sima, egyenletes felszínű, rugalmas. 

A bőrbe olvadó szálak stimuláló hatása fokozatos, a kezeléstől számított 4 héten át fejtik ki stimuláló, kollagén indukciós hatásukat.

 

Hogyan működik? 

A kezelés a bőr előkészítésével kezdődik, mely során egy hámlasztó habot és egy háromféle savat tartalmazó hámlasztó szérum keverékét viszünk fel a bőrre. A hámlasztó keverék tartalmaz glikolsavat, szalicilsavat, tejsavat, mégpedig nano méretű kapszulázott formában. Az innovatív TDN technológiával készült kapszulák lehetővé teszik a savak stabil felszívódását. 

A TDN jelentése Transfer Double Nanosphere. Ez egy egyedülálló megoldás: a természetes összetevőket nano méretű dupla falú kapszulákba zárják, ezáltal azok sokkal stabilabbak, ellenállóbbak, könnyebben szabályozhatók és sokkal hatékonyabbak is. A szépségiparban korábban alkalmazott egyhéjú kapszulázási technika nem volt elég stabil, érzékenyek voltak a kapszulák például a hőre, a pH-ra, illetve az időre is, hamar szétbomlottak. Az új technika által háromféle kapszulát is be tudunk juttatni a bőr mélyebb rétegeibe: víz, olaj és sav anyagokat hordozó kapszulákat. A kapszulák annyira kicsik, hogy nagyon könnyen átjutnak a bőrön és a magjukba zárt hatóanyagok a biztonságos és ellenálló héjnak köszönhetően pont a megfelelő rétegben oldódnak majd ki. Így nem csak hatóanyag szinten hatékonyak, hanem megnyitják a bőr csatornáit a hatóanyagok befogadásához, ezáltal a hámlasztás követően alkalmazott kozmetikai kezelések még optimálisabb eredménnyel fognak majd működni. 

A TDN kapszulázott sav technológiával előkészített bőr csatornái nyitva maradnak, és ezáltal képesek lesznek a felszívódó szálak beofgadására. 

A kezelés során speciális szálakkal dolgozunk, amelyek egy külön erre a célra kifejlesztett szérumban oldódnak. A szérum bőrnyugtató hatóanyagokban gazdag, így nyugtató hatással van a hámlasztással előkezelt bőrre. Antioxidáns és bőrkondicionáló összetevői sejtszinten javítják a bőr állapotát. A szérum és a szálak keveréke zselé-szerű kollagénes keverékké alakul. A bőrre kenve kellemes érzetet ad. Ezt tápláló maszkkal fedjük, amely serkenti a vérkeringést és segíti a szálak bőrbe jutását. A szérumban feloldott szálak és a vérkeringést serkentő, hidratáló pakolás 30 perc alatt fejtik ki hatásukat. A maszk bejuttatja a szálakat a bőrbe. 

A következő lépés egy erős feszesítő maszk, melynek hatására a szálak a bőrben szilárd halmazállapotot vesznek fel és stimuláló, illetve lifting hatást fejtenek ki.

A kezelés végén bőrépítő és bőrerősítő peptidekben, valamint ápoló olajakban gazdag szérumot viszünk fel a bőrre.

A kezelés alkalmazása egyszerű, egy előírt procedúrát kell követni, egymás után több lépcsőben felvinni a bőrre a hatóanyagokat.

 

1 kezelés időtartama: 65 perc

Ára: 50.000Ft / alkalom

bottom of page